Ο Τάντιτς και ο Θεοδωρίδης

Η τελευταία παρουσία του Πανσερραϊκού στις επαγγελματικές κατηγορίες καταγράφηκε επί ηγεσίας του αείμνηστου Πέτρου Θεοδωρίδη και πάνω στη χαρά την Κυριακή, κάποιοι δεν τον ξέχασαν.

Ο Μπόζινταρ Τάντιτς, που έπαιξε με τον Πανσερραϊκό στην Α’, στην Β’ και φέτος στην Γ’ Εθνική, αφιέρωσε την νίκη στον Θεοδωρίδη. Κάτω από τη φανέλα του φορούσε ένα μπλουζάκι με τη φωτογραφία του, και του αφιέρωσε την νίκη.

“Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο, στον πρόεδρο στην διοίκηση, στους συμπαίκτες μου, στον πρώην πρόεδρο Πέτρο Θεοδωρίδη και στην οικογένειά μου. Ο Πανσερραϊκός μου έχει δώσει πολλά και έπρεπε να δώσω κι εγώ κάτι από εμένα. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να ανέβω με τον Πανσερραϊκό για τρίτη φορά στην πρώτη κατηγορία”, είπε ο 31χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός μιλώντας στο Sport24 fm.

Ο Τάντιτς ήρθε το 2006 στην Ελλάδα και σε ηλικία 23 ετών υπέγραψε στον Πανσερραϊκό. Στα καλά του χρόνια χτύπησε και την πόρτα του ΠΑΟΚ, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν είχε γίνει.

Έπαιξε στον ΟΦΗ, στη Βέροια, στον ΟΦΗ και στην Επισκοπή και πέρσι τον Ιανουάριο επέστρεψε στις Σερρες για να παίξει στη Γ΄ Εθνική.