By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Θα κάνω έρευνα…»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα κάνω έρευνα…»

Τhessports
Last updated: 28/04/2015 15:48
Τhessports
Share
SHARE

Την δική του θέση για το θέμα που προέκυψε με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών περί αλλοίωσης των πρακτικών της επεισοδιακής συνεδρίασης της Super League, κατέθεσε ο Γιώεγος Μποροβήλος.

Ο πρόερος της διοργανώτριας αρχής με γραπτή δήλωσή του τονίζει πως δεν υπήρξε καμία δική του παρέμβαση στα πρακτικά και εμφανίζεται διατεθειμένος να ερευνήσει για τυχόν ελλείψεις στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Επί του θέματος που είδε το φως της δημοσιότητας με τη δήθεν “παραποίηση” των πρακτικών της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League την 24η Φεβρουαρίου, έχω να σημειώσω τα ακόλουθα:

Μετά την επίμαχη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου κάλεσα στο γραφείο μου το αρμόδιο στέλεχος της διοργανώτριας, το οποίο ασχολείται χρόνια, ως γραμματέας του Δ.Σ., με την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών των Διοικητικών Συμβουλίων και του επέστησα την προσοχή να κάνει το καθήκον του όπως ακριβώς κάνει μέχρι σήμερα, χωρίς να παραλείψει το παραμικρό, γεγονός για το οποίο με διαβεβαίωσε κατηγορηματικά.

Τονίζω ότι ουδέποτε πήρα στα χέρια μου είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό υλικό (CD) της εν λόγω συνεδρίασης και μάλιστα ούτε καν ασχολήθηκα, για να μην κατηγορηθώ αδίκως, όπως δυστυχώς συνέβη, για επικοινωνιακούς σκοπούς και για την πρόκληση εσφαλμένων εντυπώσεων.

Δηλώνω δημόσια ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της Super League, το οποίο ασχολείται με τα πρακτικά των συνεδριάσεων, κάνει με εξαιρετικό επαγγελματισμό τη δουλειά του και χωρίς να θέλω να μεταφέρω ευθύνες σε κανέναν, δηλώνω ξεκάθαρα ότι παραμένω στη διάθεση οποιουδήποτε για τη διερεύνηση του θέματος σε βάθος.

Επιπρόσθετα, στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, τη Δευτέρα 4 Μαΐου, θα προτείνω τη σύσταση επιτροπής, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι πρόεδροι ή εκπρόσωποι ομάδων το επιθυμούν, προκειμένου το θέμα να διερευνηθεί διεξοδικά».

Σχετικά άρθρα

Γερμανός στην Τούμπα
«Συμφώνησε με Ρεμπρόφ ο Παναθηναϊκός» – Η αντίδραση της πράσινης ΠΑΕ
Δεν δίνει εισιτήρια στον Άρη ο Βόλος: «Μόνο τα διαρκείας»
Λουτσέσκου: «Ακόμη κι αυτή η χρονιά συνοψίζει την ιστορία του συλλόγου»
Μεντιλίμπαρ: «Μπορούμε και πρέπει να βγούμε δεύτεροι»
TAGGED:ΑνακοίνωσηΜποροβήλος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πανέτοιμος ο Ηρακλής
Next Article Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Τελευταία νέα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Οικονομίδης!
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
11 May, 2026
Συγκινημένος ο Φλικ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αντίδραση των παικτών μου, όταν έμαθαν για τον πατέρα μου…»
ΔΙΕΘΝΗ
11 May, 2026
ΠΑΟΚ και Euroleague: Τα σενάρια για τη wild card
ΜΠΑΣΚΕΤ
11 May, 2026
Χάνει ΑΕΚ ο Ζαφείρης
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
10 May, 2026
Follow US