Ιδιοκτήτης ελληνικής ΠΑΕ… κουρεύει το χορτάρι!

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ελληνικής ΠΑΕ που αποφασίζει να κουρέψει μόνος του το χορτάρι του γηπέδου της ομάδας του; Την απάντηση δίνει το pieriasports.gr
“Ο Γιάννης Νιώπας αναλαμβάνει συχνά-πυκνά να… κουρέψει το χορτάρι στον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Παραλυκίδης”, ενώ έχει γίνει εξπέρ και στη συντήρησή του!
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αιγινιακός διαπίστωσε ότι το χορτάρι στο γήπεδο “Γ. Παραλυκίδης” ήταν… ακούρευτο για αρκετές ημέρες και έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Πώς; Ανεβαίνοντας στο κουρευτικό μηχάνημα, ώστε να βελτιώσει την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου ενόψει των αγώνων που θα δώσουν οι Πιερείς σε αυτόν για τα play out!

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία του κάλυψε μεγάλο μέρος του γηπέδου και σύμφωνα με τους “ειδικούς”, η δουλειά που έκανε ήταν πολύ καλή! Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Νιώπας έκανε κάτι ανάλογο, ενώ προ ημερών έριξε σπόρους και λιπάσματα σε συνεργασία με τον γενικό αρχηγό Δήμο Δωροκίδη!

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος, ο Άγγελος Διγκόζης περιμένει ξανά για προπόνηση τους παίκτες του την Τετάρτη, αφού την Τρίτη υπάρχει ρεπό”.