Ο “Μπεν” και ο Απόλλων

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πέτυχε το πρώτο γκολ, η φάση του δεύτερου ξεκινά από τα πόδια του, ενώ είχε και ένα σουτ που τράνταξε το δοκάρι του Καρατζιοβαλή.

Και εκείνο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο “Μπεν” αφινιάζει όταν βρίσκει απέναντι του τους “κοκκινόμαυρους”. Μέχρι το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο μέσος του Ηρακλή, αν και ακριβοπληρωμένος, έψαχνε να βρει τα πατήματά του, αλλά μάταια. Ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά και μακριά από το…γκολ.

Από το παιχνίδι εκείνο και έπειτα (θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής είχε επικρατήσει και στον πρώτο γύρο με 1-0), ο Ονουάτσι άρχισε να θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να αλλάξει την ροή ενός αγώνα. Που έχει την τεχνική, αλλά και το τελείωμα, για να πάρει τον Ημίθεο στις πλάτες του. Αυτό έκανε και χθες ανοίγοντας επί της ουσίας τον δρόμο για μια πολύ σημαντική νίκη.

“Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου μετά από 45 ημέρες που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού, αλλά το σημαντικό είναι νίκη και το γεγονός ότι πάμε για τα πλέι-οφ” τόνισε μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε: “Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή άμυνα από τον αντίπαλο, αλλά πετύχαμε δύο γκολ, πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.