«Δύσκολη χρονιά που με πλήγωσε πολύ»

O αρχηγός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναγιώτης Κατσιαρός μίλησε για τον υποβιβασμό των Ποντίων, δηλώνοντας εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Αρχικά μίλησε για το αν θα συνεχίσει ή όχι το ποδόσφαιρο μετά τη σεζόν στον Απόλλωνα:

«Η πρώτη σκέψη μου είναι πως δε θέλω να συνεχίσω, δε θέλω να πω μεγάλα λόγια, θα δούμε. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά με οτιδήποτε άλλο έξω από αυτό. Μετά από αυτό που πέρασα φέτος δεν παρακολούθησα τίποτα. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά, που με πλήγωσε πολύ. Ήταν κακή εμπειρία με τον Απόλλωνα. Από την αρχή δεν πήγε καλά το θέμα και είχαμε αυτή την κατάληξη και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελα. Ο ποδοσφαιριστής πλέον δεν κοιτάει πώς θα γίνει καλύτερος και να δουλέψει για την Κυριακή, αλλά σκέφτεται το πώς θα πάει στην προπόνηση, πώς θα φάει μετά την προπόνηση. Είναι η οργάνωση που πρέπει να έχει μια επαγγελματική ομάδα, δεν είναι το θέμα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά γενικά στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι καθόλου οργανωμένο».

Για το ματς του Ηρακλή με την ΑΕΚ:

«Δίκαια και οι δύο θα βγουν κατηγορία. Επιτέλους θα δούμε δύο ομάδες με πολύ κόσμο να ανεβαίνουν. Στα πλέι άουτ είναι ακόμη πιο μπερδεμένα τα πράγματα. Εκεί ίσως θα εστιάσουμε περισσότερο, γιατί θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον. Ο Ηρακλής είναι πολύ οργανωμένος φέτος και διοικητικά και προπονητικά είναι πολύ δυνατός. Είναι μια σοβαρή ομάδα και παρουσιάζει καλό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια. Χαιρόσουν να βλέπεις τον Ηρακλή».

Για την πορεία του Αρη στη Γ’ Εθνική:

«Ήξερα ότι όσο πιο κάτω τόσο πιο δύσκολα θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, Όταν είσαι συνηθισμένος να παίζεις στη Σούπερ Λιγκ, είναι διαφορετικά, ίσως εκεί το έχασε ο Άρης, ειδικά στην αρχή. Μέχρι να εγκλιματιστεί στη Γ Εθνική, ο Άρης έχασε πολλούς πόντους. Πιθανότητες υπάρχουν. Ο Πανσερραϊκός όμως κρατάει την τύχη στα χέρια του».

Τέλος για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Άρη:

«Η αλήθεια είναι πως θα το ήθελα, γιατί ο Άρης σημαίνει πολλά για μένα.  Ξεκίνησα από πολύ μικρός στον Άρη, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται όμως τα θέλεις και δεν μπορείς να κάνεις όνειρα μόνος σου».