Την… κοπάνησε ο προπονητής

Στον θαυμαστό κόσμο της Φούτμπολ Λιγκ, όλα είναι πιθανά!

Ο Πιερικός ψάχνει πάλι για προπονητή, καθώς ο Θωμάς Γράφας τον άφησε στα κρύα του λουτρού και τη Δευτέρα έφυγε από την Κατερίνη.

Τη Δευτέρα ο Γράφας είχε φύγει στην Αθήνα, η ομάδα της Κατερίνης ήταν καθησυχαστική τονίζοντας ότι θα επιστρέψει στην δουλειά του, αλλά χθες ανακοίνωση την λύση της συνεργασίας τους.

Ο λόγος που την… κοπάνησε ο Γράφας, φέρεται να είναι οικονομικός. Μαζί του, πάντως, ο Πιερικός δεν έκανε και φοβερά πράγματα και πασχίζει τώρα να σωθεί μέσα από τα πλέι άουτ.

Ο συγκεκριμένος προπονητής δεν έχει να επιδείξει τίποτα στην καριέρα του, ωστόσο είναι…. περιζήτητος στην κατηγορία!

Στις αρχές της σεζόν είχε δουλέψει στην Καλαμαριά, στην οποία τα πήγε χάλια, έφυγε και πήγε στη Λάρισα, και φεύγοντας από τη Λάρισα πήγε στον Πιερικό. Παντού απέτυχε.

Στις αρχές Απριλίου ήταν να φύγει από τον Πιερικό για να πάει στη Λαμία για να διαδεχτεί τον Δερμιτζάκη, αλλά τελικά η Λαμία δεν μπήκε στα πλέι οφ και έμεινε στον Πιερικό, από τον οποίο έφυγε τώρα.

Η ομάδα της Πιερίας ψάχνει τον επόμενο και μάλλον θα πάει στον Γιώργο Καμπερίδη, με τον οποίο ξεκίνησε τη σεζόν, για να τον απομακρύνει και να προσλάβει τον Μιχάλη Ζιώγα…