“Πάμε για την έκπληξη”

Με στόχο την έκπληξη έρχεται η Βέροια στη Θεσσαλονίκη. Αυτό υποστηρίζει ο προπονητής της, Ράτκο Ντόστανιτς, που παρά τα προβλήματα και τις απουσίες δείχνει να είναι αισιόδοξος και να πιστεύει πως η ομάδα της Ημαθίας μπορεί να φύγει από την Τούμπα με θετικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κάναλι Novasports ο Σέρβος προπονητής υποστήριξε: «Οσο καιρό είμαι εδώ υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ που είναι σε άλλη κατηγορία. Είμαι ρεαλιστής, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αυτές οι ομάδες είναι ανώτερες απ όλες τις άλλες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι εκπλήξεις, δεν πάμε με κατεβασμένα τα χέρια».

Για το αν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του προηγούμενου παιχνιδιού την ψυχολογία της ομάδας:

«Σίγουρα υπάρχει νευρικότητα και μας πείραξε αυτή η ήττα. Είδαμε τα λάθη μας και μπήκαμε σε ένα καλύτερο κλίμα και δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη μας. Πιστεύω στην ομάδα μου, ξέρω ότι έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα τα καταφέρουμε».

Για το αν θα παίξουν ρόλοι οι απουσίες:

«Υπάρχει πρόβλημα όταν σου λείπουν βασικοί παίκτες αλλά έχουμε μάθει να ζούμε έτσι. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και αν παίξουμε σαν ομάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε».