Δίωξη (και) σε Ολυμπιακό

Πειθαρχικές διώξεις εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Η δίωξη για τους “ερυθρόλευκους” αφορά σε πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013. Πρόκειται για την ανακοίνωση, που εξέδωσαν μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Οσο για τον Κωστούλα και την ΠΑΕ Παναιτωλικός, έγινε για τις δηλώσεις του “ισχυρού” άνδρα της ομάδας του Αγρινίου και για την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στο μεταξύ, πέντε ΠΑΕ και ο Μάκης Χάβος κλήθηκαν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, για την Πέμπτη στις 13:00.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ, ενώ ο προπονητής του Παναιτωλικού θα απολογηθεί για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο οποίο μάλιστα και αποβλήθηκε για διαμαρτυρία.