«Χτυπάει» την πόρτα της Ευρωλίγκα!

Οι εξελίξεις είναι συνεχείς στο τμήμα μπάσκετ του Άρη. Η ΚΑΕ ενημέρωσε επισήμως πως εστάλη επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου, εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, με την οποία τον ενημερώνει για τις ανακατατάξεις στο ιδιοκτησιακό και την πρόθεση της ομάδας να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η επιστολή είχε σταλεί εδώ και μέρες και πλέον οι επαφές με την Ευρωλίγκα αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο έντονες και συχνές.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ αναφέρει: «Επιστολή προς στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, έστειλε πρόσφατα η ΚΑΕ Άρης. Η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε τον κ. Μπερτομέου για την προσπάθεια που γίνεται σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, με την άρση του απαγορευτικού από τη FIBA και τη σταδιακή αποληρωμή των χρεών του παρελθόντος.

Ο Άρης εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, την επόμενη σεζόν, μετά από τρία χρόνια απουσίας. Ο κ. Μπερτομέου έστειλε απαντητική επιστολή, στην οποία εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα του μεταφέρθηκαν από την ομάδα, τονίζοντας ότι ο Άρης ήταν και παραμένει μία σημαντική μονάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Άρης την επόμενη εβδομάδα θα στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την προεγγραφή της ομάδας αναφορικά με τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».