ΚΑΕ Άρης: «Στις 6 Μαϊου τελειώνουμε»

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης παίρνει θέση για όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για το θέμα του επενδυτή. Ζητά από όλους ψυχραιμία, τονίζει πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν στις 6 Μαϊου.

Αναλυτικά: “Τις τελευταίες ημέρες και ώρες το διαδίκτυο κατακλύζεται από σενάρια σχετικά με τους επί μέρους όρους των συμφωνιών της  ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. με τον επενδυτή, που εμποδίζουν την αναγκαία για την ομάδα επιτάχυνση του έργου του, που ήδη εμπράκτως υλοποιείται.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. επισημαίνει στους φιλάθλους της ότι για το συγκεκριμένο θέμα, υπεύθυνη για την αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωσή τους είναι η ίδια η Κ.Α.Ε., μέσω των επίσημων ανακοινώσεών της.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με την ίδια ένταση, επιμονή και καλοπιστία και από τις δύο πλευρές προκειμένου να ολοκληρωθούν μέχρι τις 06/05/2015, όπως ήδη έχουμε προγραμματίσει. Πρέπει συνεπώς όλοι να αγκαλιάσουμε την τελική αυτή προσπάθεια, ώστε πολύ σύντομα η ομάδα μας να επιστρέψει στους θριάμβους. Διανύουμε τις κρίσιμες ώρες των έργων και όχι των λόγων. Ευελπιστούμε ότι όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ κατανοούν αυτό που επιχειρείται να συντελεστεί στην ομάδα μας και θα θωρακίσουν τον ΑΡΗ στις ιστορικές αυτές στιγμές που βιώνει.