Ιβάν: «Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να είμαι 2ος»

«Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να χαίρομαι τη δεύτερη θέση». Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κραταιού άνδρα του Δικέφαλου του Βορρά, Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαρτίου στην κατάμεστη από Έλληνες ποντιακής καταγωγής αίθουσα εκδηλώσεων Grand Cavallari στην Πάρνηθα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη», Παναγιώτης Γρηγοριάδης για να τιμήσει τον κ. Σαββίδη για την προσφορά του στην πατρίδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Χωνί» στην ηλεκτρονική έκδοσή της: «o κ. Σαββίδης, στην ομιλία του αναφέρθηκε σε μια ανέκδοτη στιγμή της προσωπική του ζωής που αφορά στην πρώτη φορά που την προσοχή του κέντρισε η ομάδα του ΠΑΟΚ. Οπως δήλωσε, το 1984, χρονιά που παντρεύτηκε, ένας από τους φίλους του, του έδωσε ως γαμήλιο δώρο τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

inan0011

Οταν λοιπόν τον ρώτησε πως και αποφάσισε να του κάνει ένα τέτοιο δώρο, ο φίλος του, του απάντησε πως μόλις είχαν γυρίσει από τη Θεσσαλονίκη, όπου εκτός από τις φανέλες του ΠΑΟΚ, δεν κυκλοφορούσε τίποτα άλλο! «Από τότε είχα δώσει την προσοχή μου στα ασπρόμαυρα χρώματα και είμαι πολύ χαρούμενος που η τύχη με έφερε κοντά σας και με έχει δέσει μαζί σας μέσα από αυτά τα χρώματα… Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μα έδωσε την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε και θα κάνουμε κάτι καλύτερο» κατέληξε.