«Απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα της Nova για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αυτό που πέρασε με τα Γιάννενα, και για την κατάσταση της ομάδας του ενόψει των πλέι οφ…

Είπε μεταξύ άλλων :

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, σίγουρα θα θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας, θα κρατήσουμε το αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, που είχαμε απόλυτη κυριαρχία, είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας, είχαμε αρκετές επιθέσεις, μία στιγμή αδράνειας έφερε το γκολ εις βάρος μας και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο το ότι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο δεν ήταν και το πιο δίκαιο. Στο δεύτερο κάναμε πολλά λάθη ατομικά, κινδυνεύσαμε, προς το τέλος πάλι είχαμε κάποιες φάσεις να κερδίσουμε, αλλά νομίζω ότι δεν ήταν ένα τόσο καλό δεύτερο ημίχρονο και εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το πρώτο και να συνεχίσουμε από εκεί».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Εμείς προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση να βελτιωθούμε, να περάσουμε πράγματα που θέλουμε, να περάσουμε αυτοματισμούς ώστε να είμαστε έτοιμοι και βέβαια στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά κυρίως στα πλέι οφ».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Ο αντίπαλος είναι σίγουρα μία ομάδα που κυνηγάει την παραμονή της στην κατηγορία, αν και πιστευω ότι είναι αρκετά κοντά στο να το πετύχει. Έχει έμπειρους παίκτες, άλλαξε πάρα πολύ τον Γενάρη, ενισχύθηκε με καλούς ποδοσφαιριστές με πολύ εμπειρία.  Εμείς θα πρέπει κοιτάξουμε να κάνουμε καλά το παιχνίδι μας, να βρεθούμε σε καλή μέρα και να κερδίσουμε».