Μυστήριο με Σκόνδρα, Μαντούρο η… επιστροφή

Ερωτηματικά προκαλεί ο αποκλεισμός του Γιάννη Σκόνδρα από την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού έμεινε εκτός των 19 επιλογών του Γιώργου Γεωργιάδη για το παιχνίδι. ταυτόχρονα, σε αυτήν επιστρέφει μετά από περίπου 4 μήνες ο Χέντβινγκες Μαντούρο που έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειo από τις 4 Φβρουαρίου , όταν κι είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στο χέρι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της Κυριακής (03.05) ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής που θα εφαρμόσουν κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας.  Το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην εκτέλεση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Μιγκέλ Βίτορ που δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με μπάλα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και ανάμεσα τους βρίσκεται και το όνομα του Χέντβιγκες Μαντούρο . Ο Ολλανδός μέσος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι δούλεψε σκληρά για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο και πιο κρίσιμο στάδιο του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Κόστα, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Γκολάσα, Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.