Επίθεση σε ΜΜΕ και “παραγωγούς”

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκοψε τις διαπιστεύσεις σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς (Arena FM και Αθλητικό Metropolis), θεωρώντας ότι ραδιοφωνικοί παραγωγοί σ΄ αυτές τις συχνότητες κάνουν κακό στην ομάδα και στην Τούμπα μπόρεσαν να μπουν μόνο όσοι έχουν δημοσιογραφικές ταυτότητες της Ένωσης Συντακτών ή του ΠΣΑΤ (την είσοδο αυτών, δεν μπορεί αν απαγορεύσει).

Η ΠΑΕ δίνει σήμερα συνέχεια στο θέμα και προειδοποιεί ότι σκοπεύει να κινηθεί και νομικά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση, που εξέδωσε :

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνείται να συμμετάσχει στο… πάρτι της παραπληροφόρησης και οφείλει να ενημερώσει ότι ουδέποτε απαγόρευσε σε κάποιο μέσο ενημέρωσης την είσοδο στην Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει και επιζητά την αμερόληπτη και τεκμηριωμένη ενημέρωση των φιλάθλων. Σε συνεργασία μάλιστα με τις αναγνωρισμένες δημοσιογραφικές ενώσεις (ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ) και τηρώντας πιστά τους κανονισμούς της Super League, προσπαθεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό των φαινομένων παραπλάνησης ή ακόμη και χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα μείνει αμέτοχη απέναντι σε κρούσματα ασυνείδητης «δημοσιογραφίας» που βασίζεται σε ανυπόστατες φήμες, αστήριχτες κατηγορίες, ψευδείς ισχυρισμούς πασπαλισμένα με κάποιας μορφής χιούμορ από ανθρώπους που έτυχε (;) να βρεθούν πίσω από κάποιο μικρόφωνο ή πάνω από κάποιο πληκτρολόγιο.

Για αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιτρέπει στα συγκεκριμένα μέσα που επιλέγουν αυτές τις τακτικές την είσοδο στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες δημοσιογράφους μέλη των αναγνωρισμένων ενώσεων, ενώ παράλληλα επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της!”