Έρχονται οι… μνηστήρες

Η νέα χρονιά θα βρει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Γ’ Εθνική, η κατάσταση έχει περάσει πλέον στα χέρια του Ερασιτέχνη, και η διοίκησή του, που είναι διορισμένη από το πρωτοδικείο, θα ψάξει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.

Προς το παρόν, όπως είπε ο πρόεδρος του ΜΓΣ, Παναγιώτης Χαντζηανδρέας, μιλώντας στο Ραδιο Θεσσαλονίκη, υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι.

Ο ένας είναι ένας Πόντιος επιχειρηματίας, που προσέγγισε τον Απόλλωνα μέσω του Θεόφιλου Χατζηιωαννίδη, υπάρχει ένας ακόμη, που έχει σχέσεις με τον κύκλο των μάνατζερ και ο Ανατολίτης, ο οποίος δεν θα είχε αντίρρηση να κρατήσει την ομάδα και στην Γ΄Εθνική.

“Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, έχοντας τις καλύτερες δυνατές εγγυήσεις για τον σύλλογο, μην ξεχνάτε ότι ΠΑΕ δεν υπάρχει πια και όλα θα γίνονται μεσω του Ερασιτέχνη. Το θέμα είναι να βρεθεί μια καλή λύση για την ομάδα, χωρίς να κινδυνεύσει ο Ερασιτέχνης. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε οφείλουμε να μιλήσουμε με ειλικρίνεια στον κόσμο και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα” είπε χαρακτηριστικά.

Η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη θα γίνει στις 18 Μαίου κι εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις, με βάση τις προτάσεις, που θα υπάρχουν.