Δουλειά, μεράκι και αγάπη για τον Απόλλωνα

Δεν σταματούν τα έργα στο γήπεδο του Απόλλωνα, με τους φιλάθλους της ομάδας να δουλεύουν με μεράκι για τη βελτίωση του γηπέδου της Καλαμαριάς. Από σήμερα ξεκίνησαν εκ νέου τα έργα, για τη βελτίωση της Θύρας 3 κάτι που θα γίνει και αύριο. Μπαίνουν καινούρια πλακάκια και γίνονται γενικά βελτιωτικά έργα, ώστε να καλυτερεύσει η εικόνα του γηπέδου.

Ηδη έγιναν πολλά πράγματα και κάποιοι χώροι δείχνουν σαν καινούριοι και αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στην αγάπη επώνυμων και ανώνυμων φιλάθλων του Απόλλωνα, που χωρίς κανένα αντάλλαγμα δουλεύουν για να βελτιώσουν την εικόνα του γηπέδου της αγαπημένης τους ομάδας. Τα πάντα ξεκίνησαν με την αρωγή και την βοήθεια του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, με μια ιστορία που κρατάει από την προηγούμενη χρονιά και θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα.

Αγωνιστικά οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Ηρακλή και κοιτούν τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως την επόμενη χρονιά αφού ο στόχος των πλέι οφ έχει χαθεί προ πολλού για τους Πόντιους.

Συζητήσεις για την παραμονή ή όχι του Αλεξίου, αλλά και για τη διαμόρφωση του ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν έχουν γίνει ακόμη, κάτι που αναμένεται να γίνει αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.