Ομάδα ή παιδική χαρά;

Πράγματα που δεν συνάδουν με ομάδες που θέλουν να λέγονται μεγάλες και σοβαρές, συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ.

Δύο κρούσματα υπήρξαν στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που δείχνουν οτι κάτι δεν πάει καλα στη λειτουργία της ομάδας.

1. Στο 42′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι κι ο Περέιρα, που το πήρε, θέλησε να το εκτελέσει. Ο Παπαδόπουλος πήρε τη μπάλα να το χτυπήσει αυτός, ο Νομπόα ήθελε να το χτυπήσει, αλλά τελικά το άφησε, ενώ ο Μακ διεκδίκησε τη μπάλα για να το χτυπήσει. Τελικά ο Παπαδόπουλος δεν άφησε τη μπάλα, κι ο Σλοβάκος γύρισε την πλάτη κι έφυγε, χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ. “Από την ώρα που του έδωσε το χέρι μετά και τα βρήκαν, δεν υπάρχει πρόβλημα. Γίνονται αυτά τα πράγματα” σχολίασε ο Γεωργιάδης.

2. Στο 82′ ο Γεωργιάδης έκανε αλλαγή περνώντας τον Κίτσιου στη θέση του Νομπόα. Ο 30χρονος Εκουαδοριανός, “στράβωσε” με την αλλαγή, δεν πήγε στον πάγκο κι έφυγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, εισπράττοντας κάποια σφυρίγματα, από την κερκίδα. “Μάλλον εκνευρίστηκε, ίσως και γιατί δεν του βγαίνουν οι φάσεις. Στα αποδυτήρια ήταν μια χαρά, άλλωστε μετά επέστρεψε στον πάγκο” είπε γι΄ αυτόν ο Γεωργιάδης.

Με τη λήξη του αγώνα, ήρθε κι ο βοηθός του Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης, να δηλώσει στην κάμερα της Nova ότι «είναι μία σημαντική νίκη, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ κι ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο».

Μάλλον κάποιοι μπέρδεψαν τις ομάδες…