Μάντζιος: Δεν εξαρτάται από εμάς

Ο Άκης Μάντζιος, φανερά απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα, υποστήριξε πως τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον για την ομάδα του, σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Ενώ ξεκαθάρισε τι εννούσε σχετικά με τη νίκη του Πανθρακικού στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, στη Βέροια, υποστήριξε πως η ομάδα του θα κάνει το καθήκον της στην Κρήτη, κόντρα στον Εργοτέλη και θα δώσει “μάχη” μέχρι το φινάλε για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά ήμασταν αγχωμένοι. Θέλαμε τον βαθμού ή τους βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν εξαρτάται τίποτα από εμάς. Αυτό δεν σημαίνει πως τελείωσε η κατηγορία για εμάς. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Εμείς ήρθαμε εδώ να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας δυνάμεις. Προσπαθήσαμε δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι”.

Για την ένταση στον πάγκο: “Υπήρχε πίεση, αυτό έφερε εκνευρισμό και στο γήπεδο και στον πάγκο. Ηταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς και όλα αυτά βγήκαν έντονα προς τα έξω”.

Για τη δήλωσή του, πως ήξεραν ό,τι ο Πανθρακικός θα κερδίσει στη Βέροια, είπε:«Θεωρώ πως όταν μια ομάδα έχει κίνητρο όπως ο Πανθρακικός, τότε αυτό μετράει διπλά για να πάρει αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει υπονοούμενο, ούτε μομφή. Δεν το χω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Το ξεκαθαρίζω. Υπήρχε το κίνητρο της επιβίωσης. Και ξέρουμε πως όταν υπάρχει αυτό, όλες οι ομάδες κερδίζουν. Μάθαμε πως το παιχνίδι ήταν πιο πίσω χρονικά. Σκίστηκαν τα δίχτυα στο ημίχρονο μας είπανε. Τώρα πως έγινε αυτό, δεν ξέρω. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, τότε σημαίνει πως έχεις το μυαλό και το αυτί σου σε ένα άλλο παιχνίδι».