Γεωργιάδης: Δεν είχαμε καθαρό μυαλό

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ, έμεινε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Λεβαδειακού, ωστόσο στάθηκε στην έλλειψη καθαρού μυαλού από τους παίκτες, κυρίως στο τελείωμα των φάσεων.

Ξεκινώντας την τοποθέτηση του: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές φάσεις. Μας έλειπε η τελική πάσα να κάνουμε κι άλλα γκολ. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Είχαμε καλούς συνδυασμούς και από τις δύο πλευρές και από τον άξονα. Στο δεύτερο μέρος παρασυρθήκαμε από έναν περίεργο ρυθμό με πολλές διακοπές και ένταση. Ισως δεν έπρεπε να πέσουμε σε αυτή την παγίδα. Επηρεάστηκαν οι παίκτες μου. Κερδίσαμε δίκαια πάντως.

Νομίζω αδικούμε τους εαυτούς μας. Κάναμε πολλές τελικές και με τον ΠΑΣ και με τον Λεβαδειακό. Μπορούμε να καθαρίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά λείπει η καλή τελική προσπάθεια. Φτιάξαμε φάσεις, δεν απειληθήκαμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Εμείς είμαστε στη δεύτερη θέση και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε»

Συμπλήρωσε: «Τα τρεξίματά μας είναι εκεί που θέλουμε. Ανεβάζουμε συνεχώς ρυθμούς. Πιστεύω μέχρι τα πλέι οφ,

Για την εκτέλεση του πέναλτι και τον διάλογο του Μακ με τον Παπαδόπουλο: «Αφού δώσανε τα χέρια τι να πω. Γίνονται αυτά στα παιχνίδια. Στο πέναλτι μετράει και η ψυχολογία και όχι μόνο η ικανότητα».

Για την αντίδραση του Νομπόα στην αλλαγή του: «Γύρισε στον πάγκο μετά από όσο είδα. Πιστεύω επειδή περιμένουμε πολλά και ζητάμε πολλά από τον ίδιο, ίσως εκνευρίστηκε. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βγάλει την ποιότητά του. Αυτό όταν δεν του βγαίνει εκνευρίζεται και γι’ αυτό πιστεύω είχε αυτή την αντίδραση».