Πάουλο Σόουζα και ΠΑΟΚ. Παίζει;

Το Σάββατο γράφτηκε στην Πορτογαλία ότι ο Πάουλο Σόουζα, ο Πορτογάλος προπονητής της Βασιλείας, έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Είναι μια αληθοφανής ιστορία, άλλωστε είναι γνωστή η μεγάλη εκτίμηση που τρέφει ο Τζακ Αγγελίδης προς τον Πάουλο Σόουζα, άλλωστε τον είχε προπονητή στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, συνεργάστηκαν μαζί, και ακόμη και σήμερα μιλά γι΄ αυτόν με τα καλύτερα λόγια!

Αυτό είναι δεδομένο, αλλά το ενδεχόμενο να δουλέψει ο Πάουλο Σόουζα στον ΠΑΟΚ, ειδικά αυτή την εποχή, δεν φαίνεται και τόσο ρεαλιστικό.

Ο Πορτογάλος έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του με την δουλειά που κάνει στην πρωταθλήτρια Ελβετίας, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017. Μπορεί βέβαια να το σπάσει, αλλά δεν φαίνεται πως αυτό είναι κάτι που θα έκανε για ελληνική ομάδα.

Ο Πάουλο Σόουζα αρχίζει να ανεβαίνει επίπεδο και ήδη φέρεται να είναι υποψήφιος για την Σαμπντόρια.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ελβετικός τύπος, ο Πορτογάλος έκανε ταξίδι – αστραπή στις 20 Απριλίου στην Ρώμη, για να συναντηθεί με παράγοντες της Σαμπντόρια.

“Μπορώ να ταξιδεύω όπου θέλω, είναι προσωπική μου υπόθεση” ήταν το σχόλιο του Σόουζα, που ουσιαστικά δεν διέψευσε το αντικείμενο του ταξιδιού.

Είναι φανερό, ότι ποδοσφαιρικά αλλού είναι η προσοχή του….