Ο φίλαθλος του Εθνικού που συγκίνησε τον Φυσέκη και τους παίκτες του Άρη! (pic)

Αναμφισβήτητα το κεντρικό πρόσωπο της χθεσινής αναμέτρησης στην Αλεξανδρούπολη ήταν ο Γιάννης Φυσέκης που επέστρεψε στην πόλη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν η διοίκηση του Εθνικού, πρώην συμπαίκτες και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης ήταν μοναδική, καθώς τον τίμησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ από τα μεγάφωνα μνημονεύτηκε η προσφορά του στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Αυτός, όμως, που συγκίνησε για ακόμα μία φορά τον τερματοφύλακα του Άρη ήταν ένας φίλαθλος της ομάδας, ο Γιώργος Φωτιάδης που όχι μόνο συνάντησε ένα παλιό του φίλο, προσφέροντας του ένα αναμνηστικό δώρο, αλλά τον… εφοδίασε και με γλυκά, ωστε να τα προσφέρει στους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Άρη.

Πρόκειται για έναν 23χρονο φίλαθλο της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, Γιώργο Φωτιάδη πραγματικό νικητή της ζωής, καθώς έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας (έχει υποβληθεί σε δέκα επεμβάσεις στην καρδιά!) που ωστόσο δεν τον εμποδίζει από το να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας του Έβρου.

Οι δύο τους διατηρούν ακόμα άριστες σχέσεις, καθώς οι περισσότερες επεμβάσεις του 23χρονου φιλάθλου γίνονται στην Θεσσαλονίκη, ενώ η αγάπη και η στήριξη της Αλεξανδρούπολης προς τον νεαρό και την οικογένεια του είναι αξιομνημόνευτη…

fisekis

 

Πηγή: PRESSARIS.gr