Και τρίτος υποψήφιος για τον ΟΦΗ

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου, με τους υποψήφιους που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, να δείχνουν σιγά-σιγά τις προθέσεις τους.

Μέχρι στιγμής, τρεις φέρονται οι υποψήφιοι να εμπλακούν στην διοίκηση του νέου ΟΦΗ.  Ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης έχει εκφράσει την επιθυμία να οδηγήσει τον ΟΦΗ, ξανά στα μεγάλα σαλόνια. Βέβαια ο ίδιος έχει πει ότι μόνος του, δεν μπορεί αναλάβει την ομάδα. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών είχε κάνει λόγο για ομάδα επιχειρηματιών.

Ο Νίκος Μαχλάς, το βαρύ όνομα του ΟΦΗ και αποτελεί δοκιμασμένη λύση. Φαίνεται ότι έχει υποστηρικτές αλλά και αντιπάλους. Αν θα καταφέρει και  συσπειρώσει ομάδα επιχειρηματιών είναι πιθανό να ηγηθεί της  νέας προσπάθειας .

Στο προσκήνιο εμφανίζεται και μία τρίτη προσπάθεια από δύο επιχειρηματίες του Ηρακλείου που αναμένεται να «ανοίξουν» τα χαρτιά τους στην Γ.Σ της 18ης Μάιου.   Πληροφορίες θέλουν τους δύο επιχειρηματίες να έχουν έρθει σε επαφή με τον ερασιτέχνη, αλλά έχουν ζητήσει, να μην κυκλοφορήσει η παραμικρή λεπτομέρεια, πριν οι ίδιοι το θελήσουν.