Έλληνας και Αρειανός ο βοηθός του Κούπερ!

 

Το όνομα του Αντώνη Σαριόγλου είναι γνωστό στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην αγαπημένη ομάδα του τον Άρη, στον Ηρακλή, ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τη Βέροια.

Ο Σαριόγλου λοιπόν, θα είναι μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Αιγύπτου, κατόπιν σχετικής πρότασης από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Άρη.

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά θα εργαστεί ως γυμναστής (είναι απόφοιτος τον ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης), αφού τόσο στον Άρη, όσο και τον Ηρακλή και τη Βέροια είχε περισσότερο τον ρόλο του μεταφραστή, λόγω του ότι είναι άριστος γνώστης της ισπανικής γλώσσας.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος κι άλλες φορές δέχθηκε πρόταση από τον Κούπερ όταν εργάστηκε στην Τουρκία, αλλά και στο Ντουμπάι, αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συνεργασία.

Σημειώνεται πως ο Σαριόγλου δεν θα σταματήσει από τη Βέροια, αφού σε συνάντηση που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, συμφώνησαν να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα εφόσον υπάρχουν ισπανόφωνοι ποδοσφαιριστές.