By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ποιος θα τον σταματήσει;
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE 2ΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος θα τον σταματήσει;

Τhessports
Last updated: 04/05/2015 21:10
Τhessports
Share
SHARE

Ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή του στη Super League έκανε ο Ηρακλής, ο οποίος νίκησε και τον Ολυμπιακό στο Βόλο με 1-0, έφτασε τους 13 βαθμούς στα πλέι οφ και πλέον μόνο με… θαύμα θα χάσει την άνοδο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε ό,τι αφορά τις τελικές προσπάθειες (6 οι γηπεδούχοι, 7 οι φιλοξενούμενοι), ωστόσο αυτές του Ηρακλή ήταν πολύ πιο… κλασικές.

Μόλις στο 8’ ο Λουκίνας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρίζο, τον… πέρασε, αλλά άνοιξε την μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε και το πλασέ του κατέληξε άουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ηρακλής έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν από κάθετη του Τσιλιανίδη ο Κυριακίδης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε άστοχα.

Όσο για τον Ολυμπιακό Βόλου, Μπουτζίκος και Μπαλντοβαλίεφ ήταν… κινητικοί και «προβλημάτισαν» την άμυνα του Ηρακλή, χωρίς πάντως να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο.

Με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ρίζο να σταματά τον Λουκίνα σε τετ α τετ (50’), ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μπεριάν.

Τελικά η «λύτρωση» για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήρθε στο 55’. Ο Πασάς έβγαλε την ασίστ στον Λουκίνα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφ σάιντ, αν και δεν φαίνεται να τους δικαιώνει το ριπλέι.

Από το γκολ κι έπειτα, ενώ θα περίμενε κανείς αντίδραση από τους παίκτες του Ολυμπιακού, κάτι τέτοιο δε συνέβη. Το αντίθετο μάλιστα ο Ηρακλής «απείλησε» ξανά με τον Λουκίνα στο 66’, φάση που ουσιαστικά ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74’ Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59’ Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ (46′ Διαμαντόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64’ Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86’ Αγγελούδης), Τσιλιανίδης (78’ Καρασαλίδης).

Σχετικά άρθρα

Άρης: «Δεν ξεχνάμε…»
Επίσημο: Ανανέωσε με Γρηγορίου ο Άρης
Βοριαζίδης: «Διοίκηση και κόσμος του Άρη με στήριξαν στον μεγαλύτερο αγώνα μου»
Καλαμάτα: «Απορούμε με την ισοπέδωση, την προκατάληψη και τη βιασύνη»
«Βλέπει» Μπασινά ο Ηρακλής!
TAGGED:ΗρακλήςΟλυμπιακός Βόλου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μήνυση Σπανού σε Φύσσα!
Next Article Αγωνία για Νέιμικ

Τελευταία νέα

«Κλειστά χαρτιά» Καλάθη για το μέλλον του και τον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
19 May, 2026
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
19 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τρίτης
MEDIA
19 May, 2026
ΠΑΟΚ για την Γενοκτονία των Ποντίων: «Η μνήμη είναι χρέος και ευθύνη»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
19 May, 2026
Follow US