«Ναι, πάω στον ΠΑΟΚ…»

Για πρώτη φορά σε δηλώσεις του ο Νίκος Κοροβέσης παραδέχθηκε πως επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός σε συνέντευξή στην ιστοσελίδα gazzetta.gr τόνισε πως έχει συμφωνήσει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ανοίγει όπως είπες ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα. Πως νιώθεις που πλέον μπορεί να πεις δημόσια πως η νέα σου ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ;

«Ναι, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι κοινό μυστικό πως έχω συμφωνήσει να συνεχίσω την καριέρα για τα επόμενα τρία χρόνια. Το όνειρο που είχα από μικρό παιδί να πάρω μεταγραφή σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας έγινε πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος τεράστιος που διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο, ενώ έχει συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παίξω στην Τούμπα την νέα χρονιά ως οικοδεσπότης και όχι ως φιλοξενούμενος».

Γιατί προτίμησες να παραμείνεις στην Ελλάδα και δεν δοκίμασες την τύχη σου σε κάποια ομάδα της Ευρώπης όπως κάνουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές;

«Για μένα, αν έφευγα στο εξωτερικό θα ήταν ένα μεγάλο ρίσκο και αυτό δεν το ήθελα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος με μεγάλη δυναμική. Πολύ δύσκολα θα έβρισκα μια ομάδα με αυτά τα δεδομένα στο εξωτερικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και αυτή μου την χαρά δεν την αλλάζω με τίποτα».

Στην αναμέτρηση της Τούμπας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε χειροκρότησαν. Αυτό σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση και πίστη στον εαυτό σου;

«Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια για την κίνηση που έκαναν. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να σε αγκαλιάζει ο κόσμος πριν καν φορέσει την φανέλα της ομάδας που θα υπηρετήσεις πιστά τα επόμενα χρόνια. Μ’ αυτό τον τρόπο δείχνουν ότι πιστεύουν στις δυνατότητες που έχω ως παίκτης. Περιμένω να δω την Τούμπα γεμάτη. Το έχω δει μόνο ως αντίπαλος, αλλά και από την τηλεόραση. Πρέπει να είναι κάτι το εντυπωσιακό που σου δίνει φτερά στα πόδια σου. Θεωρώ ότι είναι η πιο «καυτή» έδρα στην Ελλάδα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι του Νίκου Κοροβέση με τον ΠΑΟΚ;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, αλλά δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση τίτλων. Αυτό που προέχει για μένα είναι να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα».