Σούπερ Λιγκ : Πάνω – κάτω οι αποδόσεις

Από την Δευτέρα βγήκαν οι αποδόσεις σε μία στοιχηματική εταιρία για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κι από το πρωι ως το βράδυ, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν…

Σε ένα παιχνίδι οι αποδόσεις γύρισαν τούμπα, σε κάποια άλλα, υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στις αποδόσεις.

Εκεί που ήρθαν όλα τούμπα, είναι στο παιχνίδι Καλλονή – Ατρόμητος. Το πρωί ήταν φαβορί ο άσος, το βράδυ ο άσος ανέβηκε στο 3.50 και έπεσε η (βολική, αν δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ) ισοπαλία στο 1.90.

Ελαφρά (πολύ ελαφρά, όμως…) έχουν ανέβει οι νίκες του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού, που παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με μεγάλη πτώση στον άσο του Εργοτέλη, από το 25 στο 7.

Αλλαγές έχει και στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, καθώς ο άσος από το 1,45 ανέβησε στο 1,61. Παράλληλα έπεσε το διπλό από το (πολυ υποτιμητικό) 11 στο 8. Το ότι ο ΠΑΟΚ θα καθίσει να χάνει δεν προκύπτει από πουθενά, και γι΄ αυτό αναμένεται να αλλάξουν κι άλλο οι αποδόσεις όσο πλησιάζει το παιχνίδι.

Στο Πλατανιάς – Ολυμπιακός, οι γηπεδούχοι θέλουν την ισοπαλία για να σωθούν μαθηματικά, και αυτή από το 1,90 πήγε στο 2. Ανέβηκε πολύ ο άσος (στο 6), ενώ έπεσε το διπλό.

Δείτε τις βραδινές αποδόσεις

stoix1

Δείτε τις πρωϊνές αποδόσεις

stoix