Παίκτη του Άρη θέλει η Σαμπντόρια!

Στην Ελλάδα είναι ελάχιστες οι ομάδες που λειτουργούν πλήρως επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής. Στην Ευρώπη ωστόσο αυτός είναι ο… κανόνας και μάλιστα οι σύλλογοι κοιτούν μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές κι εκτός της χωράς τους.

Κάπως έτσι κινείται και η Σαμπντόρια, στο μεταγραφικό στόχαστρο της οποίας βρίσκεται ένας νεαρός παίκτης του Άρη. Πρόκειται για τον 16χρονο Νίκο Μπαξεβάνο, γιο του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Σπύρου Μπαξεβάνου, που πλέον είναι προπονητής του Κισσαμικού.

Ο Μπαξεβάνος ανήκει στον Άρη τα τελευταία τρία χρόνια, αγωνίζεται ως στόπερ και το μεγάλο του προσόν είναι πως χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι του, στοιχείο που… εκτιμούν ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας τον παρακολούθησε πρόσφατα σε ένα τουρνουά στα Γιαννινα με τα κλιμάκια των προεθνικών ομάδων και του ζήτησαν να μεταβεί στη Γένοβα για να δοκιμαστεί.

Η Σαμπντόρια έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Άρη ζητώντας άδεια και ενημερώνοντας παράλληλα για το ενδιαφέρον κι έτσι ο νεαρός Μπαξεβάνος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία για να περάσει από δοκιμαστικά.