Δεν τον θέλουν ούτε στην Κόρινθο (Video)

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε χθες την μετακόμιση της Παναχαϊκής στην Κόρινθο, με το όνομα ΠΓΕ Κόρινθος και μάλιστα άμεσα.

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής έχει παράπονα από τους φορείς και τον κόσμο της Πάτρας, που δεν τον στηρίζουν, αλλά και στην Κόρινθο, δεν βρήκε κόκκινο χαλί να περπατήσει!

Οι Guardians, ένας από τους δύο συνδέσμους της Κορίνθου, κατέστησαν σαφές ότι δεν θα υποστηρίξουν αυτήν την ομάδα και την ίδια θέση πήρε και η “Θύρα 3”, ο δεύτερος σύνδεσμος οπαδων της Κορίνθου, που έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση :

“Η Λέσχη φίλων Κόρινθος θύρα 3 καλείται να πάρει θέση για το θέμα της μελλοντικής συγχώνευσης της ομάδας μας με την Παναχαϊκή . Για εμάς δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία που δεν μπορεί να σβήσει έτσι απλά . Την ίδια άποψη πιστεύουμε ότι έχουν και οι φίλαθλοι της παναχαικης. Σαν οπαδοί της Ιστορικής ομάδας της ΚΟΡΙΝΘΟΥ δεν πρόκειται ποτέ να στηρίξουμε την ομάδα της Παναχαικής . Εμείς παραμένουμε πάντα πιστοί φίλαθλοι της ομάδας της Κορίνθου. Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που θέλησαν να μας δώσουν λόγο αλλά αρνηθήκαμε κατηγορηματικά γιατί δεν μας ενδιαφέρει η δημοσιότητα! Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3″

Την Τετάρτη η Παναχαϊκή θα παίξει με τον Ολυμπιακό Βόλου για τα πλέι οφ στην Κόρινθο, εφόσον το γήπεδο κριθεί κατάλληλο.

Δείτε τι λένε οι οργανωμένοι οπαδοί της Κορίνθου Guardians