Διεθνή καριέρα ως… θεατής

To καλοκαίρι αποφάσισενα κάνει το βήμα παραπάνω για να παίξει στο εξωτερικό, υπέγραψε στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά… μερικά πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, όσο ενδεχομένως φαίνονται…

Ο Σωκράτης Διούδης έφερε στον Άρη 250.000 ευρώ (τα οποία τα έψαχναν στο Κλεάνθης Βικελίδης για πολύ καιρό…), αλλά στην καριέρα του δεν πρόσφερε τίποτα.

Η σεζόν τελειώνει στο Βέλγιο, απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια για την Μπριζ, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα, και όπως όλα δείχνουν, ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, θα τελειώσει τη σεζόν χωρίς να παίξει λεπτό!

Ο Διούδης ήλπιζε ότι θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της Μπριζ, πίσω από τον 23χρονο Αυστραλό Μάθιου Ράιαν, ο οποίος μάλλον θα πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ράιαν είναι βασικός, εχει παίξει σε 54 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ όταν χρειάστηκε να μείνει έξω, έπαιξε ο 36χρονος Σέρβος, Βλάνταν Κούγιοβιτς, και όχι ο Διούδης, ο οποίος απ΄ ότι λέγεται στο Βέλγιο, ίσως φύγει το καλοκαίρι.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και το κακό είναι πως ακόμη κι αν πωληθεί ο Ράιαν, η Μπριζ θα αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα και ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Αλγερινού Ντουκά.