Προειδοποιεί ο Γαλανός

O Γιώργος Γαλανός προφανώς ενοχλήθηκε με κάποια πράγματα, που λέγονται για τον ίδιο και τις μέρες, που διοίκησε την ποδοσφαιρική ομάδα του και έδωσε την απάντησή του, μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Ο ίδιος έστειλε το μήνυμα σ΄ αυτούς που μιλούν γι΄ αυτόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, και καθιστά σαφές ότι… δεν έχει πρόβλημα στο τετ-α-τετ.

Έγραψε ο πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη :

«Την ώρα που η ομάδα βρίσκεται στη κόψη του ξυραφιού και η αγωνία του κόσμου στο κατακόρυφο, για το αν η ομάδα (άκουσον-άκουσον!) θα ανέβει την κατηγορία, κάποιοι για ακόμη μια φορά φανερώνουν το ποιος είναι τελικά ο ρόλος τους στο Σύλλογο και ποια σκοτεινά σχέδια εξυπηρετούν…

Με τη βοήθεια γνωστών και μη εξαιρετέων «παπαγάλων» και κλακαδόρων, επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, με ΨΕΜΑΤΑ και συκοφαντίες, που έχουν να κάνουν με εμένα.

Αντί να συστρατευθούν στον έναν και μοναδικό στόχο και να βοηθήσουν την ομάδα να επιτελέσει τον έναν, μοναδικό κι αυτονόητο στόχο της ανόδου, όλες αυτές οι βδέλες που ρουφάν το αίμα του Συλλόγου, ασχολούνται με τον Γαλανό… Απ ότι φαίνεται, η συνειδητή σιωπή, εκλαμβάνεται από όλα αυτά τα «ανθρωπάκια», ως αδυναμία.

Η συνειδητή σιωπή, είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΔΟΛΗ αγάπη για τον Σύλλογο. Γιατί το μόνο που δε χρειάζονταν ο ΑΡΗΣ όλο αυτό το διάστημα, ήταν μια μάχη χαρακωμάτων και αντιπαραθέσεων.

Κάνω υπομονή εδώ και πάρα πολύ καιρό… Ανέχομαι πάρα πολλά… 

Βάζοντας την αγάπη μου για τον ΑΡΗ, πάνω απ όλους κι από όλα. 

Με όλους αυτούς τους «τύπους» θα τα πούμε σε δυο βδομάδες που θα τελειώσει το πρωτάθλημα…

Ένα μόνο έχω να πω σε όλους αυτούς…

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ τη πορεία σας και βγάλτε την ομάδα. Αλίμονο σας, αν δεν βγει η ομάδα.

Τα λέμε σε δυο βδομάδες, τετ α τετ, για να δούμε «αν χρωστάει» ο Γαλανός κι αν «άφησε άνοιγμα»… 

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ τη πορεία σας και βγάλτε την ομάδα. Τίποτα άλλο.
Γ.Γαλανος».