Παράξενα πράγματα στο Αγιονέρι

Την Κυριακή όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Κιλκίς, όπου θα γίνει το μεγαλο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Αν κερδίσουν οι Σερραίοι, η άνοδος δύσκολα θα χαθεί, αν δεν κερδίσουν, ο Άρης περνάει πρώτος, εφόσον κερδίσει την Καβάλα και ανεβαίνει.

Κι ενώ στις Σέρρες ετοιμάζονται για την μετακόμιση στο Κιλκίς, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου αποφάσισε να μην δώσει περισσότερα από 250 εισιτήρια στον Πανσερραϊκό.

“Δυστυχώς η μία κερκίδα είναι κλειστή, με απόφαση της αστυνομίας θα εκδοθούν μόνο 800 εισιτήρια στην άλλη κερκίδα και θα δώσουμε 250 εισιτήρια στον Πανσερραϊκό” δήλωσε σήμερα στο “Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών” ο πρόεδρος της ομάδας του Κιλκίς, Γιώργος Ντόνας.

Πριν από τρεις μήνες, στον αντίστοιχο αγώνα με τον Άρη, με την μία κερκίδα πάλι κλειστή, στο παιχνίδι είχαν φιλοξενηθεί περίπου 2.000 φίλοι του Άρη, ενώ αυτή τη φορά το Αγιονερι, που κατά δήλωση του προέδρου του, δεν μαζεύει πάνω από 100-200 άτομα στο γήπεδο, δεν δίνει περισσότερα εισιτήρια στον Πανσερραϊκό.

Είναι απορίας αξιον πως μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα, δεν θέλει να βγάλει εύκολα 5-10 χιλιάδες ευρώ παραπάνω από τα εισιτήρια, που θα μπορούσε να διαθέσει στους οπαδούς του Πανσερραϊκού!