Υποψήφιος, ένας παλιός γνώριμος

Ο Ιταλός Αντονέλο Πριέτι, είναι σύμφωνα με τα ΣΠΟΡ του Βορρά, ένας από τους υποψήφιους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ…

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που δεν είναι άγνωστος στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ζήσης Βρύζας συνεργάστηκε μαζί του στην περίπτωση του δανεισμού του Σωτήρη Νίνη!

Ο Πριέτι είναι τεχνικός διευθυντής της Πάρμα από το 2009, αλλά πλέον ψάχνει για δουλειά αφού η ομάδα της Πάρμα υποβιβάζεται και πιθανότατα θα καταλήξει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες λόγω χρεών.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός παράγοντας, ξεκίνησε την καριέρα του το 1987 ως σκάουτερ διάφορων ιταλικών ομάδων, με ειδίκευση στις αγορές της Ιταλίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας και της Γερμανίας και αργότερα δούλεψε ως υπεύθυνος των ακαδημιών της Μεσίνα και της Αρέτσο.

Το 2006 ανέλαβε υπεύθυνος των σκάουτερ της Τζένοα, όπου έμεινε έξι μήνες και στη συνέχεια έγινε αθλητικός διευθυντής στην Λοντιτζιάνι, ομάδα Δ’ Εθνικής.

Αφού συνεργάστηκε δύο χρόνια με την Ουντινέζε, από το καλοκαίρι του 2009 είναι τεχνικός διευθυντής της Πάρμα.

Ανάμεσα στις δεκάδες μεταγραφές που έκανε αυτά τα χρόνια (μπορεί και πάνω από 100), ήταν ο Σωτήρης Νίνης από τον Παναθηναϊκό και ο Άντι Λίλα τον Ιανουάριο, από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, μιλά αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.