Τραγουδίστρια με ποδοσφαιρικά γονίδια

Καριέρα στη μουσική σκηνή κάνει η 18χρονη Νικόλ, κόρη του άλλοτε σταρ των γηπέδων Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου (αδερφή του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Γεροθόδωρου) και παρουσιάζει το «Love O’Clock»!

Περίπου ένα χρόνο αφότου ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή, μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Γιώργο Χατζηπαύλου, κυκλοφορεί το πρώτο δείγμα από την δισκογραφική της δουλειά σε αγγλικό στίχο.

Το «Love O’Clock», κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία «Panik Music» και τη μουσική έχει γράψει ο Βαγγέλης Κακουριώτης από τους Boys and Noise, ενώ η μητέρα της, Βίκυ Γεροθόδωρου τους στίχους και το βίντεοκλιπ σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Sherif Francis.

«Νιώθω υπέροχα για το πρώτο μου βήμα. Πολλή αγάπη για το πρώτο μου τραγούδι και για αυτά που ακολουθούν, γιατί αποκρυπτογραφήθηκε η ψυχή μου και στον ήχο, και στα λόγια και στην εικόνα», δηλώνει η Νικόλ, η οποία στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι σε ηλικία 13 ετών, όταν παρακολούθησε το «Phantom of the Opera» του Άντριου Λόιντ Βέμπερ στο Μπρόντγουεϊ, στη Νέα Υόρκη με τη μητέρα της.