Ένα δώρο για τον Κωνσταντίνο!!! (vid)

«Η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί έστω κι αν το κορμί του είναι φυλακισμένο σε μια καρέκλα. Η ενέργειά του ξεχείλιζε. Ο Κωνσταντίνος γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του δίπλα στους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε κοντά του για να του ευχηθεί Χρόνια Πολλά με υγεία που τόσο του έχει λείψει. Δίχως να του στερήσει ίχνος από τη δύναμή του. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι από τα δέκα του χρόνια. Το σώμα του δεν μπορεί να υποστηρίξει όσα το κοφτερό μυαλό του, το οποίο δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο, αποζητά. Την τελευταία πενταετία, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος αναπνέει υποβοηθούμενος, γεγονός που τον έχει αναγκάσει να κόψει μια από τις αγαπημένες του συνήθειες, το γήπεδο.  Ακόμα κι από μακριά, όμως, η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ είναι ένα από τα πράγματα που του δίνουν κίνητρο ζωής.

«Μετά τη προσθήκη του μηχανήματος είχε πέσει δυο φορές σε κόμμα κι αυτό που τον βοήθησε πολύ να βγει από τη δύσκολη κατάσταση – δίχως να υπερβάλλω – ήταν ο ΠΑΟΚ», μας είπε συγκινημένη η μητέρα του. Δίχως τη δυνατότητα να βρεθεί στην Τούμπα, ο Κωνσταντίνος φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά για τον ΠΑΟΚ μέσα από το ραδιόφωνο, ενώ γεμίζει το χρόνο του διαβάζοντας ελληνικά και αγγλικά βιβλία. Εκτιμά τις μικρές χαρές της ζωής κι αφήνει στην άκρη τα προβλήματα ταλαιπωρούν το σώμα, αλλά όχι το πνεύμα του. Η Παρασκευή ήταν, όμως, μια ιδιαίτερη μέρα για εκείνον. Βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο μαζί με την οικογένειά του, έσβησε τα κεριά στην τούρτα του, βγήκε φωτογραφίες με το είδωλό του  Στέφανο Αθανασιάδη  και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και είδε την προπόνηση φορώντας τη φανέλα με τις υπογραφές τους που του έκαναν δώρο.

«Ήταν πολύ αγχωμένος, η ζωή του είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό που έγινε σήμερα που βρέθηκε στο γήπεδο και η αγαπημένη του ομάδα του τραγούδησε για τα γενέθλια του δεν μπορεί να το πιστέψει», μας είπε η μητέρα του και συμπλήρωσε: «Όλο αυτό θα του δώσει δύναμη για πολύ καιρό. Μας είπε πως ήταν το καλύτερο δώρο στη ζωή του».

Πηγή: paokgc.gr