Αυτοί οι δυο, πάνε… πακέτο!

O Aντονέλο Πρέιτι είναι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός ή ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Ως όνομα υπάρχει στην ατζέντα, έχει γίνει συζήτηση μαζί του, κανείς δεν ξέρει (πλην του Σαββίδη), αν θα απασχολήσει περισσότερο ή όχι.

Αν κι εφόσον, είναι σαφές ότι ο Πρέιτι θα επιδιώξει να κάνει επιλογές ανθρώπων της εμπιστοσύνης του και στην Ιταλία λένε πως ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι δεν θα πρέπει να ανησυχεί αν ο Πρέιτι βρει γρήγορα δουλειά στο πόστο, που επί 9 χρόνια εχει στην Πάρμα.

Ο Ντοναντόνι ήταν επιλογή του Πρέιτι για τον πάγκο της Πάρμα τον Ιανουάριο του 2012 και η συνεργασία του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν. Αφενός γιατί λήγει το συμβόλαιό του κι αφετέρου γιατί η Πάρμα υποβιβάζεται.

Ο Ντοναντόνι, που ήταν από τις σημαίες της Μίλαν τη δεκαετία που έπαιξε στους Ροσονέρι (1986-96), έχει δουλέψει ως προπονητής σε Λιβόρνο, Τζένοα, Νάπολι, Κάλιαρι και Πάρμα, ενώ τη διετία 2006-08 είχε δουλέψει στην Εθνική Ιταλίας, έχοντας διαδεχτεί τον Λίπι, μόλις κατέκτησε το Μουντιάλ της Γερμανίας.

Σε ότι αφορά τον Πρέιτι, είναι σαφές ότι στην ομάδα που θα δουλέψει, θα πάρει και παίκτες, που έχει στην Πάρμα.

ΟΛΟΙ οι παίκτες της Πάρμα σήμερα είναι δικές του επιλογές και ΟΛΟΙ μένουν ελεύθεροι με τον υποβιβασμό της ομάδας.