Δεν επιστρέφει ο Τσακίρης στον Πανιώνιο

Την παραμικρή πρόθεση δεν έχει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης να επιστρέψει στα διοικητικά του Πανιωνίου, ακόμα κι αν η ομάδα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική.

Αυτό απάντησε, μέσω του Αθηναϊκού τύπου ο γνωστός επιχειρηματίας στα σενάρια που τον ήθελαν να εμπλέκεται και πάλι στους «κυανέρυθρους».

«Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής σε οποιαδήποτε κατηγορία. Ο Μανίκας δεν ανέφερε ποτέ το όνομά μου στις δηλώσεις του. Αν υπήρχε σενάριο επιστροφής, είτε για μένα είτε για τον οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή, σίγουρα θα μας συνέφερε να μπούμε σήμερα στην ομάδα, που έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και με λίγα χρήματα μπορεί να διαχειρίζεται το υπάρχον χρέος και να το μειώνει σιγά-σιγά.

Υπενθυμίζω ότι δεν είμαστε ΑΕΚ για να διαθέτουμε εκατομμύρια στη Γ’ εθνική από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τον ΟΠΑΠ ούτε κόβουμε 20.000 εισιτήρια. Προσωπικά φοβάμαι ότι αν πέσουμε στη Γ’ θα μείνουμε εκεί. Είναι τραγικό το τάιμινγκ αυτής της συζήτησης, την παραμονή μιας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης. Εφόσον βγήκε αυτό το αυθαίρετο σενάριο, τουλάχιστον ας το σβήσουμε πριν από την έναρξη του ματς», ανέφερε ο Τσακίρης.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας: «Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο Πανιώνιος θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έχει προκύψει κάτι τέτοιο, όταν έχουμε φτάσει να παίζουμε στο τελευταίο παιχνίδι τους κόπους μιας χρονιάς. Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει και την επόμενη μέρα με την υπάρχουσα διοίκηση».