Σενάρια για Γεωργακόπουλο και ΕΠΟ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», έχουν κάνει ορατό το ενδεχόμενο παραίτησης της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Οσο για τον αντικαταστάτη του, μία περίπτωση που εμφανίζεται να συζητιέται σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα είναι αυτή του Πάρι Γεωργακόπουλου, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 27 ετών, επειδή δεν συμφώνησε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη διάρκεια του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος άσος που είναι ένα άφθαρτο πρόσωπο στο χώρο του ποδοσφαίρου, είχε βρεθεί στο προσκήνιο και πριν από 6,5 χρόνια, όντας ο εκλεκτός της τότε κυβέρνησης για τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά τελικά δεν διεκδίκησε την προεδρία απέναντι στον Βασίλη Γκαγκάτση.

Τότε μάλιστα είχε και τη στήριξη του Τριφυλλιού, ωστόσο ο Γκαγκάτσης είχε τον έλεγχο των περισσότερων Ποδοσφαιρικών Ενώσεων κι ο Πατρινός προτίμησε να απέχει.

Σημειώνεται πάντως ότι ενδιαφέρον για την προεδρία της Ομοσπονδίας έχει εκδηλώσει ο Βασίλης Τσιάρτας, ενώ για τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα ήταν μία λύση ο Γιώργος Καραγκούνης.