Εμφύλιος στην Πιερία

Για 1.000 ευρώ ο Πιερικός χάνει την κατηγορία και υποβιβάζεται στην Γ΄Εθνική, καθώς δεν ορίστηκαν οι αγώνες του με Αιγινιακό και Τύρναβο για τα πλέι άουτ.

Αντί στην Κατερίνη να ασχοληθούν με την ξεφτίλα τους, που για χίλια ολόκληρα ευρώ, όση η τελεσίδικη οφειλή σε έναν ποδοσφαιριστή, χάνουν την κατηγορία, αφήνουν υπονοούμενα για τον γείτονα Αιγινιακό, με τον οποίο θα έπαιζαν σήμερα, θεωρώντας ότι αυτός έβαλε το χέρι του για την τιμωρία του Πιερικού.

Τα υπονοούμενα κατά του Αιγινιακού τα αφήνουν με ανακοίνωσή τους οι παίκτες (!) και το τεχνικό τημ του Πιερικού. Η διοίκηση, που έχει διαλύσει τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, απούσα…

Αναφέρει η ανακοίνωση παικτών και τεχνικού τημ :

“Κόντρα σε αυτούς που έχουν μάθει να κερδίζουν παιχνίδια εκτός γηπέδου εμείς είμαστε ΕΔΩ. Ενεργοί και συνειδητοποιημένοι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Όλη η οικογένεια του Πιερικού, πρόεδρος, παίκτες, εργαζόμενοι, ενωμένοι θα το πάμε μέχρι τέλους.

Γιατί για εμάς οι αγώνες παίζονται μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Όχι σε σκοτεινά παρασκήνια. Τους αγώνες τους κερδίζεις με το πάθος, τη θέληση και την ικανότητα. Όχι στα χαρτιά.

Συγχαρητήρια στον κ. Νιώπα και τα πειθήνια όργανά του. Η αποστολή τους εξετελέσθη. Η «υπερομάδα» τους δεν θα μας αντιμετωπίσει στο γήπεδό τους. Οι φόβοι τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα.

Για όσους μας έχουν ξεγραμμένους, τους δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε σαν μια γροθιά. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα.”