«Ο Καλαϊτζίδης… μικραίνει τον Άρη»

Βολές κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη “έριξε” ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο προπονητής της Καβάλας τόνισε ότι η νίκη του Άρη ήταν απόλυτα δίκαιη, χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον Άρη, ενώ είπε επίσης: “Συμπεριφορές όπως του Καλαϊτζίδη, τον… μικραίνουν”.

Για το παιχνίδι είπε: «Δίκαιη η νίκη του Άρη. Ολοκληρωτική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο. Μείναμε με δέκα παίκτες, παλεύουμε χωρίς μεγάλες πιθανότητες. Θα μπορούσε να το καθαρίσει ο Αρης αν και χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Μεγάλη ιστορία και πολύ ποιοτική ομάδα ο Άρης. Παίξαμε για την ιστορία μας. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά συμπεριφορές όπως του κ.Καλαϊτζίδη τον… μικραίνουν».

Του ζητήθηκε να δικαιολογήσει την ατάκα του για τον Καλαϊτζίδη: «Ο Άρης έχει μεγάλη ιστορία. Το παρόν του Άρη το διαμορφώνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στην ομάδα. Ο κ. Καλαϊτζίδης τον μικραίνει».

Για την μεγάλη ευκαιρία του Κανούλα: «Όλα χάνονται. Έπρεπε να κερδίσουμε τον Πανσερραϊκό αλλα΄το χάσαμε. Δεν θα σχολιάσω την διαιτησία, αυτό που μας νοιάζει είναι το ποδόσφαιρο.