Ο πρόεδρος ζήτησε να χάσουν!

Τελικά τι έχει να ζηλέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από το επαγγελματικό στη χώρα μας; Σε κάποιες περιπτώσεις πολλά…

Ένα παιχνίδι το οποίο μόνο δυσφήμηση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να αποτελέσει, έγινε σήμερα το πρωί στο πλαστικό της Καλαμαριάς, με το γηπεδούχο Αριστοτέλη να υποδέχεται την Αναγέννηση Επανομής και τελικά να… χάνει με 2-3 με τον πιο τραγελαφικό τρόπο, ο οποίος ντροπιάζει ακόμη και την ιστορία του συλλόγου.

Δυσφήμιση λόγω της συμπεριφοράς των ανθρώπων του Αριστοτέλη και ιδιαιτέρως του Προέδρου του συλλόγου Νίκου Συμεωνίδη, ο οποίος με το άκουσμα και την πληροφόρηση ότι η αναμέτρηση στην Πυλαία ανάμεσα στην ΑΕ Πυλαίας και τον Αχιλλέα Περαίας βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, έγινε… έξω φρενών, χτυπιόταν, έβριζε και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να κάτσουν να χάσουν.

Μάρτυρες στο σκηνικό, οι δεκάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του πλαστικού της Καλαμαριάς, με τέτοια γεγονότα να προσβάλλουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και ο Αριστοτέλης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να αγγίξει τη νίκη, κάνοντας το 2-1 κόντρα στη ροή του αγώνα με την Αναγέννηση να πιέζει, στο 89′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με το Νεστορόπουλο.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 93′ ο Κόγιας, με την Αναγέννηση Επανομής στα τελευταία δέκα λεπτά να αγωνίζεται με δέκα επιθετικούς, και να δείχνει ότι θέλει τη νίκη πάση θυσία, αλλά τον Αριστοτέλη να της κάνει το “δωράκι” στις καθυστερήσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Επανομής που “χτύπησε” στα ίσια το ματς και έπαιξε τόσο για το γεγονός ότι χρειαζόταν τους βαθμούς για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση, όσο και για την ιστορία της…

Στον αντίποδα, σήμερα γράφτηκε μία “μαύρη” σελίδα στην ιστορία του Αριστοτέλη…

Πηγή : pamebala