Χαριστέας : «Μπράβο στον ΠΑΟΚ»

Για τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική του 2004 μίλησε ο Άγγελος Χαριστέας, δίνοντας τα εύσημα στον οργανισμό «κάνε μια ευχή», στον Δικέφαλο, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά δήλωσε:

“Κατ’ αρχήν μπράβο στον οργανισμό «Κάνε μια ευχή» που ασχολείται πολλά χρόνια με παιδιά που έχουν ανάγκη και χρειάζονται την βοήθεια όλων μας. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι πολύ απλό, ενώ για το παιδί είναι ένα όνειρο ζωής.

Οι παίκτες από το 2004 αποφασίσαμε εδώ και ένα χρόνο να συνεχίσουμε το καλό όνομα που έχουμε χτίσει συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικούς αγώνες. Μπράβο και στον ΠΑΟΚ. Εχω πληροφορηθεί ότι και σαν σύλλογος, αλλά και προσωπικά ο κ. Σαββίδης με τέτοια θέματα ευαισθητοποιούνται και προσπαθούν να βοηθούν.

Μαθαίνω ακόμη ότι πολλά έσοδα του ΠΑΟΚ από τα εισιτήρια πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Εγώ θέλω την Τετάρτη να δω ένα γήπεδο με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και γονείς. Δηλαδή τον κόσμο που δεν έχει την δυνατότητα να πάει κάθε Κυριακή να δει ποδόσφαιρο. Να είναι σίγουροι ότι όσα χρήματα θα δώσουν είναι διασφαλισμένα και θα πάνε εκεί που πρέπει. Θα πιάσουν τόπο”.

Πηγή : thestival