Στην Χαλκίδα η ΑΕΝΚ

Η φετινή σεζόν για τη Νέα Κηφισιά ολοκληρώθηκε και πλέον ξεκινούν οι διαδικασίες ενόψει της νέας χρονιάς, η οποία αναμένεται να βρει τον σύλλογο στη Χαλκίδα. Εδώ κι ένα μήνα υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον η συμφωνία είναι μία ανάσα από το να οριστικοποιηθεί.

Το νέο όνομα της ομάδας αναμένεται να είναι ΑΕΝΚ Χαλκίδας κι ο λόγος αποφασίστηκε η συγκεκριμένη αλλαγή δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ήθελαν μία πιο δυνατή έδρα! Η Χαλκίδα έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της, με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο τη σεζόν που έπαιξε εκεί ο Ίκαρος και με βάση το δεδομένο πως φέτος η ΑΕΝΚ πανηγύρισε μόλις 5 εντός έδρας νίκες φέτος, μία αλλαγή ήταν απαραίτητο να συμβεί.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στη διοίκηση, όσο και μέσα στην ομάδα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να συνεχίζει κανονικά, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο κι η ταύτιση απόψεων είναι δεδομένη, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη με τη Νέα Κηφισιά δημιουργεί νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Αν τελικά υπάρξει οριστικό deal κι η ΑΕΝΚ μετακομίσει στη Χαλκίδα, τότε τη νέα σεζόν θα υπάρχουν μόλις τρεις ομάδες από την Αθήνα! Εκτός δηλαδή από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό κι ΑΕΚ, οι υπόλοιπες θα είναι από την περιφέρεια. Γεγονός πολύ σημαντικό, που είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει στο να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα σε κάθε αγωνιστική.