Προχωράει του Τετέ στην Λεχ Πόζναν

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό είναι έτοιμοι να βάλουν στα ταμεία της ομάδας οι άνθρωποι του Πλατανιά, με τους Κριτικούς να έχουν συμφωνήσει να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή στην Πολωνική ομάδα έναντι 400.000 ευρώ.

Κάτοικος Πολωνίας τη νέα σεζόν ο Αζίζ Τετέ. Ο Γκανέζος μέσος έχει συμφωνηθεί να παραχωρηθεί στη Λεχ Πόζναν, ο πρόεδρος της οποίας και ο προπονητής ήταν χθες το βράδυ στα Περιβόλια, προκειμένου να δουν από κοντά τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά.

Οι Πολωνοί κατέθεσαν νέα επίσημη πρόταση στους Χανιώτες για τον 25χρονο χαφ και εκεί υπάρχει συμφωνία. Το μόνο που απομένει για να προχωρήσει το deal είναι να προκύψει συμφωνία και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων αυτών. Το βέβαιο είναι ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι και δεν φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει ”ναυάγιο”.

Στον Πλατανιά τις επόμενες μέρες θα μπουν σε ρυθμούς ανανεώσεων συμβολαίων, μια και όλα κύλησαν ομαλά και εξασφαλίστηκε η παραμονή. Για τον Τόρες φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας, ενώ μένει να φανεί εάν παραμείνουν οι Αγκιλέρα, Γκαβιλάν, Γουνδουλάκης και Μενδρινός, τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν.