ΟΚ ένας, δύο «πονούν», αγωνία για τρεις!

Ανακοινώθηκε το… ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σήμερα είναι έτοιμο και η αλήθεια είναι πως περιλαμβάνει ουκ ολίγα ονόματα.

Αρχίζοντας από τα ευχάριστα, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Εργκούς Κάτσε έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο μυικό πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα. Ο Αλβανός μέσος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Για τους Αθανασιάδη και Μιγκέλ Βίτορ τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα όσον αφορά για το διάστημα που θα μείνουν εκτός. Οι δύο παίκτες έχουν οίδημα στην περιοχή των προσαγωγών (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) και ξεκίνησαν ήδη θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή. Οι τραυματισμοί τους θα επανεκτιμηθούν τις επόμενες μέρες και η απουσία τους από τις προπονήσεις θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού τους στο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αύριο το μεσημέρι θα υποβληθεί σε μαγνητική και ο Παπαδόπουλος (πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο), ενώ ο Ρατς αισθάνθηκε λίγο βαρύ τον δεξί του τετρακέφαλο κι έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο και ο Τζιόλης ακολούθησε το δικό του συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σημειώνεται πως στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Κρίστι Κιόσε, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Παναγιωτούδης, Δημήτρης Πόποβιτς, ο δανεισμός των οποίων στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ολοκληρώθηκε.