Στην «μάγισσα» της Σερβίας για θεραπείες!

Οι θλάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή στον ΠΑΟΚ και, τα πλέι οφ αρχίζουν σε 8 μέρες και τη λύση καλείται να την δώσει η Μαριάνα Κοβάσεβιτς, η περίφημη… μάγισσα του Βελιγραδίου, η οποία εφαρμόζει μια πρωτοποριακή, αν και αμφιλεγόμενη, θεραπεία για τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Αθανασιάδης, ο Βίτορ, ο Κωνσταντινίδης και ο Γκολάσα, που έπαθαν θλάσεις σκοπεύουν να μεταβούν στο Βελιγράδι, με την ελπίδα ότι θα μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος που απαιτείται για να ξεπεράσουν τη θλάση και να μπορέσουν να παίξουν!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, Κωνσταντινίδης και Γκολάσα θα χάσουν όλα τα πλέι οφ, ο Κλάους και ο Βίτορ θα χάσουν τα πρώτα 1-2-3 παιχνίδια. Όλοι τους πηγαίνουν στο Βελιγράδι, με την την ελπίδα ότι θα μειωθεί πολύ ο χρόνος αποθεραπείας.

Η Κοβάσεβιτς, που έχει σπουδάσει φαρμακολογία στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου εφαρμόζει μία θεραπεία χρησιμοποιώντας πλακούντα αλόγου και την εμπιστεύονται πολλοί ποδοσφαιριστές απ΄ όλη την Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων, την επισκέφτηκε ο Ράζβαν Ρατς τον Νοέμβριο για να ξεπεράσει μία θλάση, προκαλώντας τότε την αντίδραση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ανάμεσα στους πελάτες της, ήταν ο Φαν Πέρσι, ο Λάμπαρντ, ο Τζέραρντ, ο Κομπανία και βέβαια και ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος την επισκέφτηκε παραμονές του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο – Ρεάλ, πέρσι τέτοια εποχή, ξεκίνησε στον τελικό, αν και η συμμετοχή του είχε αποκλειστεί, αλλά δεν τα κατάφερε και έγινε αλλαγή στο 9′. Η θεραπεία στον Ντιέγκο Κόστα κόστισε 6.400 ευρώ!

Σύμφωνα με την Μαριάνα Κοβάσεβιτς, ο μέσος χρόνος θεραπείας ενός μυϊκού τραυματισμού είναι πέντε εβδομάδες, αλλά αυτή μπορεί να τον συρρικνώσει σε πέντε ώρες!

«Η μία ώρα ειδικών μασάζ με χρήση πλακούντα αλόγου αντικαθίσταται μία εβδομάδα της κοινής θεραπείας που εφαρμόζουν οι γιατροί των ομάδων», δήλωσε η ίδια.

«Η κ. Κοβάσεβιτς χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ηλεκτρισμού και του θαυματουργού της τζελ, που είναι αποκλειστικό προϊόν της. Ο ηλεκτρισμός περνά μέσα από ένα ειδικό ραβδί που έχει και το τζελ, το οποίο διαχέεται στο τραυματισμένο σημείο. Πρόκειται για γυναίκα-θαύμα», είχε δηλώσει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όταν την εμπιστεύτηκε!