Η λύση είναι στην Ισπανία

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε σήμερα μόνος του την είδηση. Ο γιος του, Γιώργος, μαζί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, βρίσκονται στην Ισπανία, όπου έχουν επαφές για θέματα, που αφορούν το μάνατζμεντ της ποδοσφαιρικής ομάδας…

Το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή, έμεινε στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο αεροδρόμιο των Σπάτων και χθες το πρωί πέταξε για την Ισπανία, μαζί με τον γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης, βέβαια, δεν θέλησε να πει περισσότερα για το ταξίδι Αγγελίδη στην Ισπανία.

Είναι γνωστό ότι αυτή την εποχή είναι σε εξέλιξη οι επαφές για τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους, που θα αναλάβουν την ποδοσφαιρική ομάδα, τον σχεδιασμό και την οργάνωσή της. “Τεχνικός διευθυντής” το λέμε με δυο λέξεις.

Για το αν θα είναι ακριβώς αυτό ή κάτι πιο σύνθετο, θα το δείξουν οι εξελίξεις.

Γεγονός είναι ότι προ διετίας, ο ΠΑΟΚ ήταν σε συζητήσεις με ισπανική εταιρία υψηλών προδιαγραφών, η οποία θα αναλάμβανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ. Από την διοίκηση, μέχρι τον σχεδιασμό της ομάδας.

Εκείνες οι συζητήσεις τελικά σταμάτησαν, γιατί ο Σαββίδης έκανε πίσω κι έστειλε στη Θεσσαλονίκη τον Τσιστιακόφ, που είναι από τους βασικούς υπεύθυνους, για το ότι χάθηκαν 2-3 χρόνια.

Όπως και να έχει το θέμα του “τεχνικού διευθυντή” ή “του μάνατζμεντ της ομάδας”, όπως το βάφτισε ο Σαββίδης, προχωράει, το ότι γίνονται οι τελικές επαφές λέει πολλά και σύντομα, αναμένεται η κατάληξη και οι ανακοινώσεις, άλλωστε πολύς χρόνος δεν υπάρχει.