ΣΦ Κορδελιού για Σαββίδη, χρέη και… ρόμπες

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού τοποθετήθηκε μέσω της σελίδας του στο Facebook, λίγο μετά την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

Αναφέρει ο ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού…

«δήλωση Ιβάν Σαββίδη 12/10/2012

Τι θα κάνετε με τα χρέη του ΠΑΟΚ;

«Είναι δικά μου χρέη πλέον τα χρέη του ΠΑΟΚ. Εγώ δεν χρωστώ πουθενά και σύντομα δε θα χρωστά και ο ΠΑΟΚ πουθενά».

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΆΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ……

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ….

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΕΣ…..

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΟΝ ΝΕΟ Π.Α.Ο.Κ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ…..

ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΜΠΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΛΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥΣ….»