Στο μεγαλείο οδηγούν η τιμιότητα και η περηφάνια

Ως ”φιλοξενούμενοι” σ’ αυτή την πόλη από την εποχή της ίδρυσής μας ως σύλλογος, λοιδορηθήκαμε και πολεμηθήκαμε πολλές φορές, από τους… ντόπιους μπρούκληδες της παλιάς, αλλά και της νέας εποχής.

Ο σύλλογος όμως των προσφύγων, απέδειξε μετά από 90 χρόνια ιστορίας, πως η τιμιότητα, η περηφάνια και η νοικοκυροσύνη του, είναι διαχρονικά αυτά που οδηγούν το μεγαλείο του.

Είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα, σαν οπαδός του ΠΑΟΚ, να νιώθεις πως είσαι η αρχή και το τέλος στα αθλητικά και όχι μόνο, δρώμενα της φιλόξενης προσφυγομάνας Θεσσαλονίκης.

Την ευχαριστούμε που μας υποδέχτηκε και της προσφέρουμε απλόχερα την περηφάνεια μας και την αξιοπρέπεια μας, όταν οι ντόπιοι σύλλογοι την εξευτέλιζουν με τις απατεωνιές και τις κομπίνες τους και φυσικά την κατάντια τους. Μια πόλη, μια ομάδα, ένας σύλλογος νοικοκυραίων.

Αφήστε πίσω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες. Όποια άποψη κι αν είχε ο καθένας, την είχε.

Ανήκει πια στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ μας ειναι ελεύθερος. Τώρα έχει ανάγκη την ενότητα μας, την αγάπη μας και φυσικά την απόλυτη στήριξή μας.

Τώρα ο σύλλογος, μας θέλει όλους μια γροθιά, για να χαράξουμε ένα δρόμο με επιτυχίες και να γράψουμε με χρυσά γράμματα τη συνέχεια της ιστορίας του. Ας δώσουμε ένα τέλος στο διαίρει και βασίλευε. Ας αγαπήσουμε την ομάδα, την ΠΑΟΚάρα μας.