Φήμες για Πάκο και τεχνικό διευθυντή

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο γιός του Ιβάν Σαββίδη πήγαν στην Ισπανία για θέματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ομάδας του μέλλοντος, όπως αποκάλυψε χθες το μεσημέρι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ…

Τι ακριβώς πήγαν να κάνουν στην Ισπανία και με ποιους μπορεί να μιλησαν;

Οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο και τους θέλουν να πήγαν στην Ισπανία για να κλείσουν προπονητή.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν ότι πήγαν για να συζητήσουν (και) με τον Πάκο Χέμεθ,, τον 45χρονο προπονητή της Ράγιο Βαγιεκάνο, ο οποίος μετά από τρία χρόνια στην ομάδα της Μαδρίτης, αποχωρεί με το τέλος της σεζόν.

Ο Πάκο Χέμεθ δούλεψε δύο φορές στην Κόρδοβα κι από μία στην Λας Πάλμας και στην Καρταγένα, και το όνομά του το έκανε στην Ράγιο Βαγιεκάνο, που δουλεύει από το 2012 και φέτος την οδήγησε στην μέση της βαθμολογίας και στην πολύ άνετη σωτηρία.

Θεωρείται ένας από τους καλούς προπονητές του μεσαίου επιπέδου στην Ισπανία και είναι στην κατηγορία των προπονητών, που θα έρχονταν να δουλέψουν στην Ελλάδα.

Κάποιες φήμες ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έχει ασχοληθεί και με την περίπτωση του Κίκε Φλόρες, του 50χρόνου Ισπανού, ο οποίος έκανε όνομα στην Βαλένθια, την Μπενφίκα και την Ατλέτικο, αλλά το 2011 πήγε στα Εμιράτα και χάθηκε από το προσκήνιο. Τον Ιανουαριο προσπάθησε να επανέλθει, αλλά έμεινε μόνο ένα μήνα στη Χετάφε. Οι ιδιες φήμες αναφέρουν ότι αυτή η περίπτωση δεν προχώρησε.

Σε ότι αφορά τον τεχνικό διευθυντή, δεν έχει διαρρεύσει κάτι αξιόπιστο και οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες. Άλλες κάνουν λόγο για τεχνικό διευθυντή, που έχει δουλέψει σε μεγάλη ομάδα της Ουκρανίας και σε μεγάλη ευρωπαϊκή, κι άλλες για Ισπανός που δουλεύει ακόμη και τώρα σε ομάδα του δεύτερου μισού της βαθμολογίας της Πριμέρα Ντιβιζιόν και το καλοκαίρι δήλωσε ότι θα αποχωρήσει (λέγεται πως πρόκειται για τον Μανόλο Σαλβαδόρ της Λεβάντε, που αποχωρεί μετά από 17 χρόνια!)…