Πανταζής: «Πιστέψτε στον Ιβάν»

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον Ιβάν Σαββίδη, αφού οι δυο τους συνδέονται με πολυετή φιλία. Το βράδυ της Δευτέρας  (10/3) βρέθηκαν από κοντά στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στην κατάμεστη από Έλληνες ποντιακής καταγωγής αίθουσα εκδηλώσεων Grand Cavallari στην Πάρνηθα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, για να τιμήσει τον κ. Σαββίδη για την προσφορά του.

«Ο Ιβάν Σαββίδης έχει στόχους που θέλει να τους πετύχει. Βασικός του στόχος είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Παράλληλα έχει μεγαλεπήβολα σχέδια, τόσο για το γήπεδο του ΠΑΟΚ όσο και για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου, το οποίο θα αποτελεί πρότυπο σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι επίμονος και αυτό που έχει βάλει ως στόχο, θέλει να το πετύχει. Δεν πτοείται από τις δυσκολίες και τα εμπόδια που του βάζουν στο δρόμο του. Όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζω προσωπικά, χάρη στην επιμονή του, πέτυχε πολλά πράγματα. Το βράδυ της Δευτέρας, τιμήθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Αχαρνών για την προσφορά του στην Ελλάδα. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά», υποστήριξε ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “ΣΠΟΡ”, όπου επίσης μίλησε για διάφορα θέματα του ΠΑΟΚ.

lepa002

– Σας είπε αν έχει βρεθεί οριστική λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ στο δημόσιο;

«Θέλει να το τελειώσει το θέμα και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η Πολιτεία πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις για τις εταιρίες που θέλουν και μπορούν να πληρώσουν. Ο Σαββίδης δίνει ζεστό χρήμα στο ελληνικό κράτος και μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχει κωλυσιεργία. Αυτή η περίοδος που διανύουμε, παραμονές εκλογών, είναι πολύ σημαντική. Ο Σαββίδης θέλει έναν ΠΑΟΚ καθαρό, ανεξάρτητο και πρωταγωνιστή. Σας είπα πως ο στόχος του είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Και είμαι βέβαιος πως θα το πετύχει».

– Πήρε τα «πάνω» του από την πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιακού;

«Το χάρηκε με την ψυχή του, αυτό μου είπε. Του έδωσε ώθηση αυτή η νίκη. Πιστεύει στην ομάδα, πιστεύει στους οπαδούς, είναι παθιασμένος Πόντιος και όπως του έχω πει πρόσφατα: Πόντιοι ενωμένοι, ποτέ νικημένοι. Είναι μια φράση που και ο ίδιος λέει συχνά».

Ο Λευτέρης Πανταζής στην συνέντευξη του στα “ΣΠΟΡ” είπε κάτι ακόμη που αποδεικνύει πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να φέρει ακόμη πιο κοντά τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην ομάδα: «Ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να πετύχει. Μου είπε σε ανύποπτη στιγμή πως θα δώσει τις μάχες του μέχρι το τέλος. Τονίζει συνεχώς πως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και ο στόχος του είναι να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι που δίνει ο ΠΑΟΚ. Είναι φανερό, πως έχει δεθεί πολύ με την ομάδα και για αυτόν τον λόγο έχει βάλει στόχους που μπορούν να υλοποιηθούν. Είναι αποφασισμένος για το καλύτερο».